BLOG

Πολλαπλές βραβεύσεις στα Accounting Awards 2022 για το Prosvasis GO και το Prosvasis Business Suite One

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, ξεχώρισε στα Accounting Awards 2022, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις για την εφαρμογή Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Prosvasis GO και την πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων Prosvasis Business Suite One. Παράλληλα, η Prosvasis ήταν χορηγός τίτλου του θεσμού των Accounting Awards 2022.

Σε συνέχεια των πρόσφατων βραβεύσεων που απέσπασε η εφαρμογή Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Prosvasis GO, στα Mobile Excellence Awards  αλλά και στα Cloud Computing Awards, ακολούθησαν τρεις ακόμα διακρίσεις για την εφαρμογή, επιβεβαιώνοντας την τεχνολογική καινοτομία και τη λειτουργική πληρότητα που προσφέρει στους ελευθέρους επαγγελματίες και στις μικρές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, η λογιστική σουίτα Prosvasis Business Suite One, βραβεύτηκε ως η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων, η οποία συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες σε μία και μόνο εφαρμογή, επιτρέποντας την εύκολη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή.

Αναφερόμενη στις βραβεύσεις, η Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, κα. Ιωάννα Κωτσόγιαννη, επεσήμανε: «Επιδίωξη μας στην Prosvasis είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς, ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά. Βραβεύσεις όπως αυτές ισχυροποιούν τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων. Οι κορυφαίες διακρίσεις των εφαρμογών Prosvasis GO και PBS ONE έχουν ξεχωριστή σημασία για εμάς, καθώς αναγνωρίζουν την προσπάθεια όλων των ανθρώπων μας για την ανάπτυξη και συνεχή εξέλιξη αυτών.»

Στόχος της Prosvasis, είναι να υποστηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες και θεσμούς που αναδεικνύουν τη συμβολή του λογιστικού κλάδου στην οικονομία και το σύγχρονο επιχειρείν. Η χορηγία τίτλου στον θεσμό των Accounting Awards 2022 αναδεικνύει την τήρηση της υπόσχεσης προς τους λογιστές, τους φοροτεχνικούς και τις οικονομικές διευθύνσεις εταιρειών, για διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση ολοκληρωμένων λύσεων που αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των σύνθετων αναγκών λειτουργίας και συνδεσιμότητάς τους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!






Φορολογικές υποχρεώσεις του μήνα

Φορολογικές, Ασφαλιστικές, Εργατικές κ.λπ. Υποχρεώσεις Απριλίου 2024

Δείτε Περισσότερα


Επόμενες εκδηλώσεις

Μαΐ 13
Μαΐ 13
Μαΐ 13