ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Webinar – GO TAMEIAKH και πάροχος όλα σε ένα Αll in Οne

Πρόσκληση σε ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR Παρακολουθήστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το webinar που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 14:00 και ενημερωθείτε για τα σημαντικά φοροτεχνικά πλεονεκτήματα της χρήσης Ψηφιακής Ταμειακής GO Ταμειακή All in One, που διασυνδέεται με Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και POS.   Εισηγητές Μανόλης Βεργής Head of Business Development Retail Sector Solutions Γιάννης … Διαβάστε περισσότερα "Webinar – GO TAMEIAKH και πάροχος όλα σε ένα Αll in Οne"

Webinar – Εργασίες Τέλους Χρήσης 2023

Προσδιορισμός του καθαρού και του φορολογητέου εισοδήματος σύμφωνα με τους κανόνες των Ε.Λ.Π. και του Κ.Φ.Ε. για την περίοδο (χρήση) 2023 Πως θα γίνει ο προσδιορισμός του καθαρού και του φορολογητέου εισοδήματος επαγγελματιών και επιχειρήσεων σύμφωνα με τους κανόνες των Ε.Λ.Π. (Ν.4308/2014 και του Κ.Φ.Ε. (Ν,4172/2013) για την περίοδο 2023, με χρηστικούς πίνακες και αναλυτικά … Διαβάστε περισσότερα "Webinar – Εργασίες Τέλους Χρήσης 2023"

€50

Webinar – Φορολογικές Δηλώσεις Φυσικών και Νομικών Προσώπων

 Φορολογικές Δηλώσεις  Φυσικών Προσώπων Εισηγητές: Σαφαρής Αθανάσιος π. Προϊστάμενος Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας Φ.Π - Εισηγητής σεμιναρίων Γιοβά Βασιλική Στέλεχος Α.Α.Δ.Ε. - Εισηγήτρια σεμιναρίων Θεματολογία: Αλλαγές που αφορούν στο έτος 2023 Αλλαγές που αφορούν στο έτος 2024 Οι αγοραπωλησίες ακινήτων θα γίνονται αποκλειστικά με χρήση τραπεζικών μέσων πληρωμής Πρόστιμο (διπλάσιο της συναλλαγής με μετρητά) για τις … Διαβάστε περισσότερα "Webinar – Φορολογικές Δηλώσεις Φυσικών και Νομικών Προσώπων"

€80






Άρθρα του Μήνα

Φορολογικές, Ασφαλιστικές, Εργατικές κ.λπ. Υποχρεώσεις Απριλίου 2024

Δείτε Περισσότερα

Φορολογικές, Ασφαλιστικές, Εργατικές, κ.λπ. Υποχρεώσεις Μαρτίου 2024

Δείτε Περισσότερα


Επόμενες εκδηλώσεις

Δε 13
Δε 13
Ιούν 03