BLOG

Χρυσή διάκριση για το Prosvasis Cloud ERGANI στα ΔΕΗ Bite Awards 2023

Η κορυφαία web εφαρμογή για την ψηφιακή κάρτα εργασίας κατέκτησε το χρυσό βραβείο ως η καλύτερη λύση  για επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Η Prosvasis, κορυφαία εταιρεία λογισμικού και μέλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, καινοτομεί συνεχώς, δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες που αναγνωρίζονται και ξεχωρίζουν από το σύνολο της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ξεχώρισε στα ΔΕΗ Bite Awards 2023, έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, αποσπώντας το βραβείο GOLD στην κατηγορία “ICTs λύσεις για επαγγελματίες & μικρομεσαίες επιχειρήσεις”, για την web υπηρεσία Prosvasis Cloud ERGANI.

Το Prosvasis Cloud ERGANI, υποστηρίζει πλήρως τις ανάγκες εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και του Ψηφιακού Ωραρίου, διασυνδέοντας σε πραγματικό χρόνο επιχειρήσεις, εργαζόμενους και λογιστές με το πληροφοριακό σύστημα Εργάνη. Επιπλέον, μέσω της εμπλουτισμένης έκδοσης Prosvasis Cloud ERGANΙ Plus, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ενημερώσεις που αφορούν κανόνες που διέπουν τα χτυπήματα της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, αλλά και alerts για τις εκκρεμείς υποχρεώσεις της επιχείρησης ανά εργαζόμενο, μειώνοντας το ενδεχόμενο λάθους και αποφεύγοντας την πιθανότητα επιβολής προστίμου.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Prosvasis Cloud ERGANI ξεχωριστό από τις αντίστοιχες λύσεις στην αγορά, ξεχωρίζει η απρόσκοπτη λειτουργία του με κάθε πρόγραμμα HR και Μισθοδοσίας. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους λογιστές να απλοποιήσουν πλήρως τη διαδικασία ενημέρωσης του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ. Επιπλέον, το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής και η εξαιρετικά απλή χρήση του αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προσφέρουν απρόσκοπτη διασύνδεση και ενημέρωση του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των λογιστών με αποτελεσματικό και απλό τρόπο.

Ο κ. Ευθύμιος Ευαγγελόπουλος, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης της Prosvasis, δήλωσε σχετικά: «Η σημαντική αυτή διάκριση στα φετινά ΔΕΗ Bite Awards μας δίνει ιδιαίτερη χαρά καθώς έρχεται να επιβεβαιώσει την τεχνογνωσία μας στη δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων για επιχειρήσεις και λογιστές. Πάνω απ’ όλα, είναι μια αναγνώριση της σκληρής δουλειάς της ομάδας μας. Ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή για τη σημαντική τιμή και δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε στο πλευρό των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, παρέχοντας λύσεις που τις διευκολύνουν, επιταχύνοντας παράλληλα τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό».

Μάθετε περισσότερα για το Prosvasis Cloud ERGANI.






Φορολογικές υποχρεώσεις του μήνα

Φορολογικές, Ασφαλιστικές, Εργατικές κ.λπ. Υποχρεώσεις Απριλίου 2024

Δείτε Περισσότερα


Επόμενες εκδηλώσεις

Μαΐ 13
Μαΐ 13
Μαΐ 13
Ιούν 03
Ιούν 03

Prosvasis GO Live Εκπαίδευση για Start

3 Ιουνίου @ 16:00 - 17:00