BLOG

Κορυφαία Διεθνής Διάκριση για την Prosvasis στα 2023 WITSA Global Innovation & Technology Excellence Awards

H PROSVASIS, μία εταιρεία του Ομίλου SOFTONE, έλαβε την κορυφαία διάκριση από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορική και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA), για την cloud εφαρμογή Prosvasis GO στην κατηγορία «Emerging Digital Solutions Award (Private Sector/NGO)». Η νέα διάκριση της Prosvasis, επιβεβαιώνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη συστηματική επένδυση της εταιρείας στην καινοτομία και την υψηλή της τεχνογνωσία στην ανάπτυξη προηγμένων cloud λύσεων.

Η διεθνής, χρυσή βράβευση της Prosvasis έλαβε μέρος στο Κούτσινγκ της Μαλαισίας, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά την καθοριστική κι έμπρακτη συμβολή της cloud λύσης Prosvasis GO στη διαδικασία μετάβασης ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Έχοντας ήδη ξεπεράσει το φράγμα των 45.000 πελατών, η εφαρμογή Prosvasis GO αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης στην αιχμή της τεχνολογίας, που αξιοποιεί πλήρως τις διευρυμένες δυνατότητες του cloud. Με εξαιρετική λειτουργική πληρότητα και πρωτοποριακές τεχνολογίες, η εφαρμογή αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων, βοηθώντας τους να εναρμονιστούν εύκολα και απλά με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία,  αλλά και να αντλούν μεγαλύτερη αξία σε κάθε τους ενέργεια.

H Ιωάννα Κωτσόγιαννη, Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, δήλωσε σχετικά, «Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που η PROSVASIS με την εφαρμογή Prosvasis GO, έλαβε την κορυφαία διάκριση από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορική και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA). Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή μας στην παροχή τεχνολογικά καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων, που στόχο έχουν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και τη δημιουργικότητα της ομάδας μας. Επιπρόσθετα, θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου προς το ΣΕΠΕ για την πολύτιμη βοήθειά του, η οποία ήταν καθοριστική για την επιτυχή προώθηση της υποψηφιότητάς μας».






Φορολογικές υποχρεώσεις του μήνα

Φορολογικές, Ασφαλιστικές, Εργατικές κ.λπ. Υποχρεώσεις Απριλίου 2024

Δείτε Περισσότερα


Επόμενες εκδηλώσεις

Μαΐ 13
Μαΐ 13
Μαΐ 13
Ιούν 03
Ιούν 03

Prosvasis GO Live Εκπαίδευση για Start

3 Ιουνίου @ 16:00 - 17:00